Opdrachtgevers

Een greep uit de ervaringen van de mensen met en voor wie Van Dijk Communiceert:

“De training juridisch bloggen voor advocaten was erg nuttig en praktisch. Daphne geeft op een verfrissende manier les. We hebben veel geleerd over toegankelijk en klantgericht schrijven. Nog dagelijks pas ik haar tips toe in de praktijk.”
Kim Kroon, advocaat bij Van Till advocaten


“Voor onze nieuwe campagnebeelden hebben we een aantal van onze deelnemers gefotografeerd. Tijdens deze fotoshoot heeft Daphne alle deelnemers geïnterviewd over hun ervaringen bij Beeckestijn Business School. Deze interviews zijn uitgewerkt tot mooie ervaringsverhalen, in een stijl die goed bij ons past. De samenwerking was prettig en we zullen in de toekomst zeker weer aan Daphne denken voor soortgelijke klussen.”
Christel Baakman, marketeer Beeckestijn Business School


“Daphne heeft voor ons de cursus klantgericht juridisch schrijven verzorgd. Dit was voor hoogopgeleide juristen met jarenlange schrijfervaring. Daphne heeft deze cursus vakkundig en met veel enthousiasme voor ons verzorgd en ook de cursisten waren hier heel enthousiast over. De samenwerking is zo goed bevallen dat wij haar nu standaard voor onze schrijftrainingen benaderen. Ik zou Daphne dan ook van harte aanbevelen als docent.”
Michael Spaans, HR-development SRK Rechtsbijstand


“Ik deed nooit iets zoekmachine-optimalisatie totdat Daphne mij op het belang hiervan wees. Sindsdien maakt Daphne mijn tweewekelijkse blogs SEO-vriendelijk voor mijn website. Met succes. Sinds mijn blogs zoekmachinevriendelijk zijn, ben ik beter vindbaar op internet. Het aantal lezers stijgt met de maand. Het prettige is dat Daphne thuis is in het juridische, snel kan schakelen en heel veel communicatiekennis heeft.”
Maurice Veldman, advocaat VVS Advocaten.


“Daphne is een allround copywriter. Ze is scherp en zorgvuldig en ze vraagt door totdat ze antwoord heeft. Ze kan overal een mooi en aansprekend verhaal van maken, zelfs over hele technische onderwerpen. En niet onbelangrijk; ze is een fijn persoon om mee samen te werken.”
Diane Kleinhout, strategisch communicatieadviseur Waternet


“Daphne heeft op de BSG een workshop bloggen gegeven aan onze leerlingen van havo 4. In deze workshop heeft zij onder andere op zeer professionele wijze de geschiedenis van het bloggen onder de aandacht gebracht. Vervolgens heeft ze alle leerlingen aan het werk gekregen met het schrijven van een gestructureerde tekst. Met haar kennis en expertise heeft zij heel goed duidelijk kunnen maken aan welke voorwaarden een tekst moet voldoen en welke tekststructuur daarbij het beste past. Kortom, een uitstekende prestatie van Daphne!”
Jessica Toman, docent Nederlands Berger Scholengemeenschap (BSG)


“Ik heb Daphne van Dijk benaderd om met professionele marketing-ogen naar mijn webteksten te kijken. Ik ben van huis uit mediator en was als hobbyist veilingmeester. Omdat mijn passie bij het leiden van veilingen ligt en ik daar echt mijn beroep van wil maken, wilde ik mijn website veilingmeesterhuren.nl professionaliseren. Ik ben bijzonder tevreden met het resultaat en het advies dat Daphne mij heeft gegeven. Het leverde mij meteen werk op.”
Nielsson Kooijman, veilingmeesterhuren.nl


“Daphne heeft op verschillende redacties bij De Telegraaf haar sporen ruimschoots verdiend, met een feilloos gevoel voor wat de lezer nodig heeft en een vlotte pen. Ik heb haar leren kennen als iemand die zelfstandig aan de slag kan, maar ook in een team haar steentje prima bijdraagt.”
Marco van der Laan, Managing Editor Newsdesk De Telegraaf


“Ik heb jarenlang met Daphne samengewerkt op de Amsterdam-redactie van De Telegraaf. Ze heeft een uitstekende pen en is steengoed is in het maken van goed opgebouwde toegankelijk geschreven verhalen, zowel print als online. En als persoon ken ik haar als een enthousiaste, betrouwbare en gezellige collega.”
Jelmer Geerds, (voormalig)internetondernemer/freelance journalist